Deprecated: Required parameter $table follows optional parameter $fields in /customers/e/2/4/coxklevie.nl/httpd.www/_admin/_inc/_functions/database.functions.php on line 16 Deprecated: Required parameter $row_id follows optional parameter $fields in /customers/e/2/4/coxklevie.nl/httpd.www/_admin/_inc/_functions/database.functions.php on line 16 Deprecated: Required parameter $table follows optional parameter $field in /customers/e/2/4/coxklevie.nl/httpd.www/_admin/_inc/_functions/database.functions.php on line 384 over coxklevie | home | Cox Klevie

coxklevie
maakt
screen stories

Christine Dijkhuis is Cox Klevie. Creatieve tv-maker in hart en nieren, met jarenlange ervaring.
In de multimediale wereld van vandaag is authenticiteit steeds belangrijker en daar sta ik voor.
“Cox Klevie, een revolverheldin uit het wilde westen,  die altijd raak schoot”.
 

Christine Dijkhuis
Cox Klevie

 

Wat zegt men over Christine Dijkhuis

Christine is een creatieve geest, met veel ervaring en met één grote passie: media. Bevlogen kan ze dit overdragen in onze trainingen. Behalve een regisseur met visie is ze een doortastend eindredacteur en editor die ervoor zorgt dat een verhaal zó wordt verteld dat er niemand afhaakt.

Ze is direct en scherp van tong, wat haar ook tot een buitengewoon goed presentator maakt. Als opdrachtgever kom je met Christine snel tot de kern van de zaak, ze is een gesprekspartner op alle niveaus en schuwt de confrontatie niet. Een samenwerking met Christine blijft je nog lang bij, ze schudt je wakker met als gevolg een verrassend eindresultaat!