Deprecated: Required parameter $table follows optional parameter $fields in /customers/e/2/4/coxklevie.nl/httpd.www/_admin/_inc/_functions/database.functions.php on line 16 Deprecated: Required parameter $row_id follows optional parameter $fields in /customers/e/2/4/coxklevie.nl/httpd.www/_admin/_inc/_functions/database.functions.php on line 16 Deprecated: Required parameter $table follows optional parameter $field in /customers/e/2/4/coxklevie.nl/httpd.www/_admin/_inc/_functions/database.functions.php on line 384 audiovisuele producties | Cox Klevie

audiovisuele
producties

van idee tot
daadwerkelijke
productie


producties met
een verhaal

Cox Klevie maakt elk verhaal persoonlijk. Producties die raken, met een originele insteek. Dichtbij de mensen, geschikt voor een groot publiek. We doen er alles aan om de boodschap krachtig over te brengen, vorm en inhoud moeten daarom een organisch geheel vormen. Cox Klevie verstaat het vak van storytelling.
Hieronder een kleine greep uit ons werk.

Knielen op een bed violen

Op de set bij 'Knielen op een bed violen', naar het boek van Jan Siebelink

CCS
Maestro Jules

Cox Klevie 'on a mission'. Maestro Jules onthulde verrassende feiten over klassieke werken in Christines Cultuursnack.

Kunstvoer
Simon

Thuis verrast worden door een artiest. In Harderwijk belden we spontaan aan bij een willekeurige voordeur voor een optreden van Simon.

Bekijk hier de hele uitzending.
 
 

Burgers Zoo

De jongste generatie van Hooff neemt je mee langs de (familie)geschiedenis, de werknemers en de dieren in Burgers Zoo. Vijfluik op Omroep GLD.

Palingroker

Portret over een palingroker. Uit het programma, 'Een wagen vol verhalen'.
 

Enge Buren Verrassingsshow

Nostalgische tijden herleven in de Verrassingshow van het jubilerende muzikale cabarettrio Enge Buren. 

Deurdonderen

Op zoek naar de hedendaagse dialectrockers in 'Deurdonderen'. Uitgezonden op Omroep Oost en Omroep GLD (regie en montage van 5 afleveringen).
 
Film in opdracht van Brandweer Gelderland Midden.
Opdrachtfilm thuiszorgorganisatie Opella

‘in the end, we’ll all
become stories’

margaret atwood