Deprecated: Required parameter $table follows optional parameter $fields in /customers/e/2/4/coxklevie.nl/httpd.www/_admin/_inc/_functions/database.functions.php on line 16 Deprecated: Required parameter $row_id follows optional parameter $fields in /customers/e/2/4/coxklevie.nl/httpd.www/_admin/_inc/_functions/database.functions.php on line 16 Deprecated: Required parameter $table follows optional parameter $field in /customers/e/2/4/coxklevie.nl/httpd.www/_admin/_inc/_functions/database.functions.php on line 384 presentatie & moderatie | Cox Klevie

presentatie & moderatie
voor iedere culturele
& zakelijke
aangelegenheid

Christine Dijkhuis, oprichter van Cox Klevie, is als (tv)presentator doortastend en scherp van tong.
Ook als moderator houdt ze het publiek bij de les. Ze zorgt dat alles boven tafel komt. Ze voelt zich als een vis in het water in het culturele veld, maar ook daarbuiten laat ze het programma, de sprekers en betrokkenen optimaal tot hun recht komen. Dit alles in een losse sfeer met veel ruimte voor onverwachte wendingen. 


Door haar jarenlange ervaring als tv-presentator en programmamaker weet Christine als geen ander op welke manier de gasten het beste worden bereikt.

 

presentatie
& moderatie